Despre Centrul Medical Biotest

Centrul medical Biotest este dotat cu echipamente medicale performante cu specificatii de top (tehnologii inovative) de la firme prestigioase in domeniu si are personal medical cu inalta pregatire profesionala. Biotest este un centru medical ce ofera o intreaga gama de servicii medicale.

Centrul medical Biotest are misiunea de a mentine ridicata calitatea serviciilor medicale oferite, prin imbunatatirea continua a serviciilor, si mai ales, printr-o permanenta comunicare cu pacientii clinicii, pentru o cat mai buna intelegere a nevoilor acestora. Atat complexitatea serviciilor medicale oferite cat si colectivul de medici, precum si consultatiile de specialitate, analizele medicale de laborator, serviciile de medicina muncii, serviciile stomatologice, radiologia digitala performanta, recomanda CENTRUL MEDICAL BIOTEST.

Serviciile medicale prin terti este una din ramurile activitatii noastre, prin care colaboram cu mari nume din medicina romaneasca, pentru diferite specializari de complexitate foarte ridicata si analize de laborator speciale.

CENTRUL MEDICAL BIOTEST ofera un sistem informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor, putand asigura astfel arhivarea indelungata a datelor, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale in format electronic atat pentru pacient, pentru doctor, cat si pentru angajatori. Deasemenea, la cerere, putem efectua verificarea autenticitatii si/sau veridicitatea datelor completate in certificatele medicale prezentate de angajati.

CENTRUL MEDICAL BIOTEST efectueaza analize medicale de laborator gratuite pentru:
- CASAOPNAJ;
- C.A.S Suceava;
- in baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist;
- contra cost cu un raport pret/calitate avantajos;
- Allianz Tiriac Asigurari, Generali Asigurari;
- Anima;
CENTRUL MEDICAL BIOTEST este acreditat RENAR (certificat de acreditare ISO15189 :2013), ceea ce ofera clientilor sai garantia calitatii, sigurantei si preciziei.

CENTRE DE RECOLTARE
NOUTATI

Osteodensitometrie

TOP